Kunstbeelden

Kunstbeelden Er zijn 14 producten

Subcategorieën

 • Niloc Pagen

  NILOC PAGEN is geboren te Heerlen in 1960. Het grootste gedeelte van zijn leven heeft hij doorgebracht in het buitenland. Geïnspireerd door verschillende culturen en pop-art, maakt hij kleurrijke kunst objecten van kunsthars.

  Met zijn vrolijke kleurrijke moderne kunstwerken probeert hij met een knipoog de glimlach van het leven naar zijn publiek te brengen. Zijn kunst beelden zijn allen handgeschilderd en persoonlijk gesigneerd en geven mensen met een uitgesproken vormen en kleuren veel energie en plezier.

 • Jacky Art
  Jacky Art is een sculpturen collectie  van de Nederlandse kunstenares Jacky Zegers, die geboren is in 1972. In 1999 begon Jacky met schilderen, later beeldhouwen en nu is haar hobby uitgegroeid tot Jacky Art, ze is dan ook een fulltime kunstenares. 

  Uit de kunst van Jacky Art komt duidelijk haar liefde voor dieren en felle en vrolijke kleuren naar voren. Jacky's inspiratie haalt ze overal vandaan, maar vooral uit dieren figuren. Dit omdat bloemen of dieren vaak ook aparte vormen en kleuren hebben.

 • Crazy Giraffe
 • Didi Diaz

  Didi Diaz, haar pop-art geinspireerde collectie aan beelden kenmerkt zich door een vrolijke en kleurrijke uitstraling.

Toont 1 - 14 van de 14 items
Toont 1 - 14 van de 14 items

Best verkochte producten

Aanbiedingen

Levertijd 1 - 2 werkdagen (mits voorradig)

Gratis verzending boven 100 euro in NL, onder de 100 euro slechts 2,95 euro

Veilig betalen met Ideal, overschrijving.